info?

Jag har inget internet hos familjen jag bor hos,men jag lyckasfixa en data lite då och då iaf, så får hoppas att jag från internet sen iaf, för de SUGER utan o.O

aja, dom har tre hundar, två katter, nio hästar och ett antal höns ._.
men det är faktiskt jävligt fint där (: bor på landet i vaxholm nu, så nui vet alla de också, skit bra!

sitter hemma hos min pappa nu efter ett bråk hos min mamma med malin och mamma igår, så pappa betalade taxi till mig igår, satt och grät i taxin hela vägen hit. han som körde försökte prata med min men fick ingen kontakt med mig,men aja. nu ska ja gå och vara lite social och äta lite godis! :D


Äntligen.

blir akut familj på måndag, så får ja bo där ett tag och sen får ja välja om ja vill ha en foster familj eller flytta hem, ska bli riktigt jävla skönt.
imorgon får jag reda på vart ja ska bo, kommer antagligen vara i sthlm för att jag måste gå kvar på DBT ett tag till för att lindra mitt självskade beteende lite iaf. Sen vill jag dra ifrån sthlm, för mycke minnen som gör ont, går inte längre bara.
tänkte bara berätta de lix >.<

Hat.

Stans syster man ska ha då. Ska jag någon gång få ett prvat liv eller?
Jag hatar henne. seriöst, det finns ingen dold kärlek till henne kvar längre, för alla gången hon sårat mig och svikit mig så har den försvunnit.

aja, har pratat med mamma om fosterfamilj nu iaf, så imorgon ska vi ha möte med soc, då tar vi upp det och säger att det är akut, kan fan inte bo kvar här, ja vägrar.

Ego.


patetiskt? kanske, men jag bryr mig inte.

Mitt hjärta är sönder. Tro mig, det är inte bara ett uttryck,  jag känner det, känner varje bit bryta från sin helhet. Jag älskar honom fortfarande. Det stämmer att den första kärleken, den äkta kärleken, låter aldrig någonsin låta gå. jag älskar dig och alltid kommer. Jag behöver dig. snälla hjälp mig... Kommer att älska honom för alltid, och inte en dag mindre ..

Hur är det möjligt att mitt hjärta slår för honom och hans slår så långt ifrån mid som edt bara går mig?
Hur är det möjligt att jag fortfarande minns allt, medans han inte ens bryr sig..?
Minne av honom suddas långsamt ut, på en månad hinner någon sekund utav minnet med honom försvinna, men det som finns kvar är kvar för att såra. Jag önskar att allt kunde gå bort, att jag kom bort, nu. Men jag vaknar alltid upp på sjukhuset igen.

Fu

Jag vet att ja inte skrivigt på fett länge, men jag har seriöst inte orkat.
har varit ett jävla helvete.
Ganska piss nu också men ja måste skriva av mig lite iaf, inte för att det lär hjälpa men iaf.

Med alla jälva bråk här "hemma" så kommer det inte funka längre. jag kommer fan dra te soc och kräva foster hem/familj. Om dom hotar med behandlingshem på psyk och shit så borde ja ju få kunna komma här ifrån, right?
blir ju inte precis bättre av skiten här hemma.
Jag kan inte bo hos min så kallade pappa pga en jääävla massa anledningan, jag och min mamma glider ifårn varandra mer och mer fast att hon inte vill se det. och med hjälp utav malin så går det ännu fortare.
För er som inte vet så är Malin tydligen min syster, dom säger det iaf.



Jag är inte en utav er människor. Ni har inga känslor. Ni är som robotar.
Alltid samma saker, ni kommer aldrig att förstå hur det är att behöva hantera alla känslor. Ni vet inget om det.
Ni tror att Ni har era dåliga dagar, men Ni har ingen aning om hur bra Ni faktiskt har. Ändå ser Ni ner på oss som måste leva med självmordstankar, självskade beteende, demoner,och så er, Ni är nästan värst.




Dom säger att jag är schizo (http://sv.wikipedia.org/wiki/Schizofreni nej det är inte att man har fler personligheter.), samt att jag har ADHD (http://sv.wikipedia.org/wiki/ADHD), och borderline (http://sv.wikipedia.org/wiki/Borderline)

Väldig gulligt. som Ni männskor sätter massa diagnoser utan att ens veta vad det är Ni säger.




I hurt myself today,
To see if I'd still feel.
I focus on the pain,
The only thing that's real.
The needle tears a hole,
The old familiar sting;
Try to kill it all away,
But I remember everything


RSS 2.0